18 maj...

Idag blir jag 19 år gammal oj oj bara 1 år kvar till 20 de ni!


Blööö

Är sjukt, näsan rinner och känns som den är 10 gånger större än vad den är, och har 10 liters påsar under ögonen. Tur att det är fin väder så kan man gömma sig bakom stora solbrillor.
Sitter på foton och gör inte mycket (borde gör något) och har ångest över en redovising som jag ska hålla nästa lektion, fick en uppmuntrande kram av den lärare som ska bedömma redovisningen, hon är den lärare jag är mest "rädd" för också, så får se hur det hela slutar.
Är hungrig också, klaga klaga.


Ha en kanon dag!

Så är det

Har alltid så tur med allt, klämde mina fingrar i en dörr på skolan så nu har jag fått en spricka i två fingrar gör sjukt ont, har desutom fått en fin förkylning, och tusen saker att göra klart i skolan. Oh vilket flyt jag har, kanon!

Snart blir det sängen och lite självömkan så kanske allt känns bättre i morogon.
Dagen har annars varit helt okej, skrattat mycket med brudarna.

Sov så gott!


ojoj

Ja det var inte i går jag uppdaterade bloggen, har hänt mycket så har inte haft så mycket tid att skriva.
  Måste berätta om helgen, Sofia bjöd på 20-års kalas, hade så sjukt kul. Vi började att fira henne i hennes brors lägenhet, massa sköna brudar och kanske lite för mycket bål med frukt. Förfesten bara försvann och helt plötsligt var vi på väg ner på stan för att gå på krogen. Vi dansade och skrattade hela kvällen/natten. Vi gick sedan subway för att ta lite nattkäk, där blev det hystersikt mycket skratt och flum, kände att drickan slog till bra i huvudet. Emma och jag tog sedan en taxi till Gabbe för mina sista pengar, taxisnubben var riktigt skön. När vi äntligen kom fram så visade det sig att han hade haft fest så det var en del folk där, Emma och jag ramlade in där fulla och glad för att käka subway. 
 Natten blev lång. Emma snarkade också så fick byta sängplats.
Hade sjukt kul, och vill tacka Sofia för att jag fick komma och fira henne!

Sov så gott!

RSS 2.0