Igen?

Söndags kvällen spenderas otroligt nog framför datorn, men kan lova det kommer inte bli långvarit, ångesten kommer sakta men säkert fram och sätter ännu en rot i bröstet, kan snart inte andas.
  Första advent i dag också, älskar advent, julen och allt stök som har med julen att göra även om det alltid är panik med alla julklappar och allt, men det är charmen med julen.
   Såg på teater med familjen idag, En jul saga hette den och var mycket bra den spred julkänsla så det kändes i hela kroppen, så skönt att umgås med familjen det händer inte allt för ofta nu för tiden. Är glad att jag har dem.
   Skola i morgon så ska försöka sova annars blir det jobbigt att komma upp, sover inte så mycket längre.

God natt snyggingar  

Ice

Har aldrig haft såndan här träningsvärk någonsin, känns som att hela kroppen kommer att ramla ihop, helt olidligt.
 Var och red på familjen Brännströms häst i går, vilket var otroligt kul har inte ridit på 2 år nu så där av träningsvärken, men ska börja rida igen typ två dagar i veckan så det ska bli kul. 
  Det blev även en impulsresa till Eskilstuna i går för att gå på bio, med Kimkim och Mackan, alltid lika trevligt.
  Livet då, jo försöker få det funka så gott det går, ska väl försöka ringa och bställa nån tid för ett litet prat i morgon också, det skulle vara mycket välbehövligt nu.


Ha det bäst!


Det suger

Just nu ligger all koncentration på att bara klara av fem minuters ensamhet, hur ska jag klara det när huvudet är ett en gigantiskt krig.
  Varje liten kroppsdel värker när tanken dyker upp, hjärtat kommer inte att klara så mycket mer nu, har aldrig känt denna smärta tidiagre, kan lova det gör ont.
   Tur att det finns personer som får tankarna att gömma sig för en liten stund, att en mamma säger hur bra allt kommer gå.
   Dagen i skolan var bra, spenderade halva fotolektionen med Kimberly, käkade med Sofia,Malin,Michelle och Andera, trevligt. Sofia följde med mig till tåget och väntade där, uppskattas mycket, tack för trevligt sällskap! 
   Väntar nu på att Kimkim min räddare ska komma och hämta mig och hjälpa till att skrämma bort alla tankar innan jag snurrar in mig i alla ångest och osäkerhet.

Hoppas ni mår bra!
 

Day to day

Fredagen var riktigt rolig! Sofia, Åza, Emma och jag var på krogen.
 Vi började hos Sofia med lite förfeset, där Åza började på en gång med ett ölspel för att få oss lite mindre nycktra och det funkade.
  Vi spelade ölslpel, lyssnade på musik, kollade kläder, dansade och otroligt mycket skratt.
  Fulla och glada gick vi som tanter ner till bussen i klackar och småskor på en otroligt hal gata, men vi koma fram till bussen där det deutom luktade...ja...mycket illa.  
  Vi gick på nybron, där vi drack och dansade hela kvällen, riktigt roligt var det men kan man förvänta sig nått annat när man är ute med så sköna brudar.

Tack för kvällen tjejer hade mycket roligt, gör gärna om det! 


Ha det så bra alla, sov gott 
                                      
    


Stand here, and smiling at your silly face

Livet är en enda stor väntan, vill inte vänta mer, men antar att det har väl sin tjusning också eftersom att vi verkar vara dömda till att vänta.
  Var på saco-mässan idag det var helt okej I guess, hade i alla falla trevligt sällskap och i morgon är det fredag och hoppas på en mycket trevlig kväll.

Puss på er


Check

Det är vitt ute, ja alla har väl skrivit det nu och de flesta hra nog kollat ut men tänkte att måste upprepa det en gång till, nån kan ju faktiskt ha missat.
  Är på bra humör idag, det sjuka i mig är på väg ut och allt känns bättre.
  Satt och kollade på nåns partybilder och blev plötsligt otroligt sugen på att gå ut, så tog initiativet och frågade Åza om också var lite sugen, och så klart det är Åza hon är alltid på, så det ena ledde till det andra och nu ska Åza, Sofia och jag ut på fredag ska bli mycket trevligt.
  Härliga flickor!


Ha det så bra!


Men dra...

Ett ord...magsjuka! 
Helgen var mycket mysig, jag har världens bästa pojkvän, har haft hur mysigt som hellst.
 Kom hem i går och blev så klart magsjuk har precis orkat gått upp efter 24 timmars sömn, det suuuuuuuuger, så ska gå och lägga mig igen.


Hoppas ni mår bra!

White day

"Tykcer du att det är jobbigt att han åker?"  Klart som fan att jag tycker det är jobbigt!
  
Nu är det vitt ute, utanför snöar det faktiskt, nästan så att det är vitt på marken nu, men fortfarande lika grå dag ändå. Fast tråkigt nog känns det inte som att den fina snön ska ligga kvar, precis som de jäkla bra stunderna, bara för att man är lycklig för en stund måste det komma nått som är dubbelt så jobbigt, det är bi-effekter på precis allt. Blir så less.


Play this shit

Grått,grått och regn ja det är vad den här härliga fredagen har bestått av härligt värre.
  Bättre nu, sitter hos Gabbe och väntar på att han ska duscha klart sen ska vi åka till hans moster och äta mat och fika, så nu är livet lite bättre i gen förutom att hungern gnager i magen skulle kunna döda för lite mat nu.
   Ja annars rullar livet på, börjar seröst bli orolig för att alla läxor och prov ska äta upp mig snart, om jag skulle dö så får ni bråka om mitt rum, fast datorn får min käre bror.
   

ha en bra kväll!
  


No wings

Dagen är inte så mycket att berätta om, den har varit helt okej för att vara en skoldag.
  Semenarium med Björn var det som gällde på historian, bara Malin, Andrea, Matilda, Sarha och jag som var närvarande men det var faktiskt kul, riktiga diskussioner rådde.
   Sitter nu och kollar lite på otroligt ointressant tv, kanske ska göra lite läxor men nej är för lat det får bli ointressant tv i stället.

Ha det super!

The life through glass

Har äntligen kommit hem efter en alldeles för lång dag, hela dagen har bara varit en lång väntan.
 Har haft körlektion som gick bättre än väntat mina ögon har inte riktigt varit min bästa vänner idag de vill bara falla ihop men otroligt nog klarde de 70 minuters köring.
   Desutom missade jag en lunch med min pojkvän också, besviklesen är mycket stor har inte träffat honom på 1000 år eller egnetligen är det 1 vecka men det är ju typ 1000 år.
   Åkte sen till Strängnäs och hämtade mina brillor, så... gör plats brillklubben för här kommer jag!
   Har varit mycket effektiv idag, är stolt! Nej nu ska en välbehövd måltid ätas.

Hoppas ni har det bra!


headshot

Nu har den vidriga nervosisteten lagt seig, nationella är gjort och kan inte ändra något, det är dock lite ångest framkallande men men gjort är gjort, satt där i typ två timmar och skrev med Andrea brevid mig som hade skrivit  två A4 innan jag änns hade bestämt vad jag skulle skriva om. skulle vilja byta hjärna med den bruden ibland!
  Blev klar halv 11 och ska ha körlektion 14,50 så följde med Jonas och Gustaf hem till Joans, nu sitter de och spelar tv-spel och pratar "dataspråk" fattar inte änns hälften om jag ska vara ärlig men inget jag erkänner för dem så klart.
  Nej ska åter gå till nördarnas värld nu.

Ha det bra ! 
 

I brist på annat

Och idag är det som alla kanske vet tisdag, känns dock som att det skulle vara typ torsdag eller nått. Bara fem veckor kvar till Jul också, om jag räknat rätt.
  Dagen har varit..hmm..jo helt okej faktiskt, lagom lång i alla fall. Emma och jag åkte in till klockan 10 för att göra det så sönder tjatade buddhismprovet, men tro på fan så var inte Daniel där så klart. Emma, Matilda, Sarha och jag var vi alla förberädda på att få det överstökat, men vi gick besvikna därifrån, satte oss i cafeterian och väntade på maten.
  Sitter nu här och kollar lite slött på Doctors som går på fyran, ett program från USA där några docktorer svara på massa frågor i tv. Lite speciellt program, visst inte att det fanns så många olika frågor om p-piller och näsoperationer, helt otroligt.
   Klockan är sex och mina ögon är redan lite trötta, ska nog ta en riktigt lång och varm  dusch, skulle sitta bra. Ska lägga mig tidigt på grund av ett riktigt härligt och långt nationellt prov, provet börjar 08,45-14,00 härligt känn min lycka och var avundsjuk alla ni som inte ska göra det.

Nej ska ta en dusch nu men ha det så bra, lägg er inte för sent  i kväll!

Break

Var ute på en en liten kvälls pormenad med Sara-Pia och pratade massa onödigt men roligt prat.
   Mycket trevligt, vi träffas för sällan jag och min andra havla, ska börja ta mer initiativ till promenader, både behövligt och kul med min lilla guldklimp.


God natt sov så gott


Golden day

Dagen har varit mycket bra faktiskt, inte lika trött som man annars är ungefär 24/7. 
  Morgonen startade hos en riktig surkärring till tandläkare som skällde på mig för att jag råkade vara 10 min sen, förövrigt var det första och sissta förseingen ever till tandläkaren.
  Min tandställning i överkäken rök i dag också, årets befrielse! 
  Mamma är extra snäll idag också, så det är lika bra att ta tillfället i akt och och utnyttja det lite grann, skulle behöva lite nya kläder kanske.
   Fikade med Malin, Michelle och Andrea i dag också, det var mysigt, satt där och pratade om allt och inget i typ två timmar med regnet vräkta ner där ute.
   Sissta teorilektionen ägde rum i dag, ett steg närmare körkortet. 
    Ska nu plugga lite på det förbannade buddhismprovet som Emma och jag har beslutat oss för att göra en gång för alla.
     

Ha en otroligt bra kväll!


   
   
 

Minds

                               

Time to time

Trevlig lördag trotts allt.
  Bakade kladdkaka med Kimpan och Marcus, spelade yatzy och skrattade i flera timmar
 Besvikelsen var stor när my boyfriend ringde och sa att jag inte kunde komma, men kvällen slutade bra med Spodkadrickar ännu mer yatzy och promenad till ugglans. Allt blir kul med trevligt sällskap.
   Har precis kommit hem ska tillbringa hela denna gråa söndagen framför tv:n, bara slappa. 
   

Ha det bra dag, hoppas ni haft en trevlig helg 
 
Skulle önska att lite gulliga sms plingade i min telefon i bland, när jag skickar det faktiskt gör det.  


A freak like you

Wohs, fredag i dag, det är niiiiiiiice.
  Helt okej dag i skolan faktiskt, gick och käka med Sarha, Gustaf och Jonas på pasta huset, trevligt och gott. Sarha och jag tog den dagliga svängen på stan också, inhandlade två par strumpbyxor också.
   Sen hoppade jag av i strängnäs och träffade jag helt oväntat mina små muppar, det är lycka!
   Dom följde med mig till optikern. Tro det eller ej nu har jag blivit ett brillmongo också! Så vi ägnade typ 1,5 timme till att hitta ett par shyssta glajjor till mig. Tog hem fem par på prov, så det blir nog bra sörru. 
   Sitter nu med mamma i källaren och kollar på fredaghela veckan, ska snart rota igenom köket efter något ätbart, önska mig lycka till.
 

Sov så gott och dröm så sött!


                                                                         
                                                                            
  


Choose happiness

En bra dag faktiskt. 
  Insåg i morrse när jag väntatde på bussen att buss/tågkortet låg i en annan jacka (tur att ingen hörde vad jag tänkte, då skulle den personen inte ha några öron kvar) ,så sprang hem och tillbaka till bussen som en dåre, jag hann faktiskt med den också, mycket stolt över det.
   På foton var det massa små nervösa nior som såg ut att börja gråta när som hellst och hälsade på, trevligt trevligt.
   Hade även religionsprov idag, och jag tänkte faktiskt gå och göra provet (lovar) men insåg i sissta stund att det ändå inte skulle gå nå bra så skippade det. Gick på stan med Sofia och Matilda i stället.
   Köpte ny bh och nya trosor, rosa blev det så nu kan man vara snygg i sängen igen, eller träna lite skulle ju göra susen men strunt samma, har i alla fall nya underkläder nu. 
   Vi tre gick och fika också på Smak, det var mycket trevligt, sådana små stunder förgyller dagen faktiskt, mycket mysigt cafe det där btw.
   Hoppade även av i Strängnäs och beställde tid hos optikern som jag så länge tänkt göra men inte orkat, men nu är det gjort.
   I morgon är det fredag mycket skönt, veckan har gått galet fort, man inner fan inte med längre tiden bara springeri väg.
   Hoppas på det det blir Thai till lunch i morgon, är otroligt sugen på det, håller tummarna.



Ha det så otroligt bra Mvh Anna
    
 
 


Insert

Bara älskar att läsa andras bloggar, typ hela kvällen går åt att läsa massa bloggar.
  Skulle kunna sitta i flera timmar och bara läsa, mycket avkopplande måste jag säga. Har det som avslappings tipps om man är stressad, svårt att koppla av, ångest över skolan/jobbet, säger bara läs en blogg så känns det bättre

Tjo


Fånga dagen

Skulle egentligen vara i skolan nu, men vakande i morrse av att 1000 råttor ganagde i min mage, har ont i magen och har ingen aning varför.
  Sitter och kollar på något tråkigt program på tv, där skådespelarna tror att de är oerhört roliga, men de har inte insett att det bara är 20 personer som kollar på programet, 18 av de drar inte änns på munnen och de andra två som ler  förstår inte vilket tråkigt liv de har.
  YEY, är så positiv.
  Ska gå in i den mörka delen av huset (mitt rum) som mamma döpt det till, har inte städat riktigt på länge så nu är det engligt henne ett syndens rum. Ska hur som hellst lägga mig och sova lite till har ändå inget att göra.
  Snart är det helg så kanske ska sova mig till helgn, skulle vara skönt.
  Nej måste lägga mig nu innan råttorna äter upp mig.

Ha de gött
 

RSS 2.0