upp och ner

Dagen har varit både uppåt och nedåt, vet inte kännt mig både deppig och glad. Har i alla fall vart och simmat med Emma, Linda, Noppe och Erik det var trevligt, alltid kul att umågs med dem.
  Vi planerade helgen lite så hoppas den blir bra.
 Sitter nu och kollar lite på Lost, länge sen man såg det, fast börjar bli trött så snart blir det sängen.

Sov så gott!

Helgen

Fredagen var bra, var i skolan sen simmade jag med Emma och Linda alltid lika kul att umgås med dem. Sen kom Kimberly förbi en sväng också mycket trevligt.
  Lördagen spenderades först hos Kimberly sen tog jag mina grejer och gick över till Emil som hade fest. Förfesten var riktigt rolig. Kom aldrig ut på krogen utan det blev efterfest direkt. Vi gick över till Kimberly för att efterfesta hela natten, hade riktigt kul där med. Fick till och med en söt person som höll om mig hela natten, riktigt mysig, hörde också massa söta ord i mitt öra framåt morgonen, det förgyllde min natt.

  Nu ska jag nog kolla lite tv sen blir det faktiskt en tidig kväll, är lite små trött.


Hoppas alla andra också har haft en riktigt bra helg!


Bra dag

...och idag har jag faktiskt gjort lite nytta!  Lagade köttfärssås för första gången i mitt liv, var lite orolig att den inte skulle smaka köttfärssås men otroligt nog gjorde den det, och det smakade gott. 
   Har gjort klar en halv religionsuppgift, sen tog Sarha, Emma och jag insiativet till att gå och simma. Det vart grymt skönt känns bra i hela kroppen. Så nu jäklar så ska jag träna tills studenten. 
    Får inte glömma och berätta att det var Emma som körde till Strängnäs idag, GO GIRL, inte långt till körkortet nu.
    I morgon är det fredag, känns lika bra som alltid, sen är det lördag och då blir det party, kul värre. 
    Nu blir det lite slapp framför tv;n innan det är god natt.


God natt alla, inga mardrömmar nu. Bara fina drömmar!


250309

Vädret var underbart idag så skinjackan åkte på så klart, skulle klara mig utan blåsten men ska inte klaga solen vågade i alla fall visa sig igen. 
  Har vart i skolan, började klockan tolv så det var skönt och åkte hem klockan två, orkade inte vara kvar så åkte hem och lagade våfflor med mamma på självaste våffeldagen. 
  De här senaste två timmarna har jag ägnat åt att läsa biblen, nej det var inte frivilligt skrev äntligen klart ett arbete om kristendommen som skulle ha varit inlämnat för två eller tre veckor sen, men nu är det klart. känner mig duktig. 
  Ska nu bleöna mig själv genom att göra en hallonsmoothie och sen sätta mig framför tv:n. 

Ha en bra kväll!  

Btw, har namnsdag i dag


Riktigt kallt

Var frukatnsvärt trött i morrse men tog mig upp efter mycket om och men. Vi hade bara två lektioner idag sen skulle vi ut i skogen på brandutbilding, oh så givande. Vi fick stå ute på en krusplan i ca 2 timmar och frysa rumpan av oss brevid Eskilstuna soptipp, mycket spännade men fick faktiskt chansen att släcka eld med en brandsläckare.
  Börjar sent i morgon så ska umgås med datorn hela kvällen.


Ha en toppen kväll!


Måndag och dåligt väder

Ojoj måndagen är förbi känns skönt. Mådde inge vidare i morrse så gick inte till skolan, sov ut i stället och tog tåget senare till Eskilstuna för att ha en körlektion, det gick bra så det går framåt. Sen åkte jag hem och då började det snöa så klart så kände att det dåliga humöret smög sig på, men blev på bättre humör när min försvunna kompis från lördagen hade hittat mig, trevligt.
  Har precis duschat ska nu koka en kopp te och krypa upp i soffan med en stor filt.

Hoppas alla haft en bra måndag!

och så blev det...

Lördagen var lyckad, hade en riktigt rolig kväll, men mycket skratt och dans. Vi filmade konstiga filmer, försökte bestiga en rondell, stannade till på ugglans och skrattade tills magen krampade på en madarss som Emma och Erik kämpat med. Fick även en ny kompis under kvällen, men det kompisen försvann in i en bil på framåt morgonen. 
 Sitter nu framför tv;n och känner att ögonen blir tröttare och tröttare kanske ska ta en dusch snart, och sen blir det en film skulle jag tro.

Ha en bra kväll, trotts det tråkiga vädret!

Lördag

Har precis duschat nu, är uppe tidigt dag det är ju ändå lördag. Ska snart fixa nått att äta, sen föna håret och fixat lite party kläder sen bär det av till Stränkan. Ska ut på BK i kväll, länge sen man var där så hoppas att det blir en lyckad kväll, roligt folk som ska med så det lär ju bli kul. 
Nej nu är jag hungrig ska äta.

Hoppa all får en kanon lördag! 

      
           
                           Ska till denna sötnos!

 

Lite kallt

Tro det eller ej med det är faktiskt den efterlängtade fredagen idag, otroligt skönt. Dagen har varit bra också, har vart i skolan och gjort lite nytta, sen åkte jag till Strängnäs och tog en fika med min kära mor. Fick hjälpa henne att handla lite också, har skrattat otroligt mycket med henne hela efter middagen, har haft riktigt kul. Sen har det även blivit en del övningskörning, så det är bra. 
   Sitter nu och bara tar det lugnt lyssnar på lite musik och får massa minnen, snart är maten klart också, mamma gör pizza så känner hur lukten börjar smyga sig in på mitt rum, gosch är hungrig.
   Får se vad som händer ikväll har lite alternativ men får se vad jag orkar göra också, kanske bara blir en hemma kväll i soffan framför tv;n.


Ha en super bra fredagskväll!

Läckerol och veckorevyn

Har kommit hem för en timmes sen, eftermiddagen har spenderats hos Kimberly i hennes soffa. Nu sitter jag och äter Läckerol och kollar lite i veckorevyn. ska snart gå och ta en dusch och ska försöka lägga mig i tid i kväll, vill inte bli sjuk känner att kroppen är i lite oro, kanske en förkylning på g och den ska jag snabbt förinta. 
 Nej ska fortsätta läsa lite om vårens mode nu.

Ha en kanon kväll!

Solen lyser in

Har precis kommit till skolan, solen lyser in genom fönstert, kommer nog bli en fin dag igen, förutom att det blåser riktigt isiga vindar. 
 Har projektarbete nu, men det är bara jag här, Sarha är jätte sjuk och Matilda kanske inte kommer hon mådde inte heller bra. Gustaf och jag sitter och beklagar oss om hur hur jobbigt det är att vara själv på ett grupparbete, hans partner är också sjuk. 
  Hoppas att dagen blir bra.

Ha en kanon dag nu!


Yellow day

Dagen har varit bra inte hänt så mycket men ändå . Åkte in till skolan klockan 12  mycket skönt solen sken och jag var på bra humör. Skulle igentligen pratat med en lärare men han var sjuk så gick och hade körlektion istället, det gick bra. Åkte hem sen och åt god mat städade mitt rum lite och nu har jag precis var ute och gått i mörkret, skönt!
Ska nu försöka plugga lite.


Ha en bra kväll!
 


I wanna hit that one more time

Jahapp så vad ska jag säga om dagen, det blev sol till slut det var skönt, känna lite ny energi ei kroppen. Trotts att det har vart så fint väder och bra dag så känner jag mig lite nere har gjort det sen kryssningen och tro mig det är riktigt jobbigt. 
 Desutom så upptäckte jag på tåget idag att min mobil var borta, blev helt panikslagen och grävde i hela väskan men den var helt borta. Trodde någon hade tagit den så tårarna brände innan för ögonlocken men min vän ringde till skolan, och där låg den som tur var, ska hämta den i morgon. Känner mig förövrigt hela handikappad utan mobil.

Hoppas på sol i morgon också och önskar alla fina drömmar i natt!
 

Det är lugnt nu

Lite seg med uppdateringen som ni antalgingen har märkt. Har nu gått tre dagar sen vi kom hem från en helt galen men rolig kryssning, med mycket skratt och kanske lite för mycket alkohol när det gäller vissa. 
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva har haft så grymt roligt, inte festa så mycket på länge så nu kanske man ska försöka ta det lite lugnt ett tag farmöver, eller får se.
   Helgen har spenderats men Kimberly, det har varit mycket trevligt faktiskt. Men nu är det lugnt sitter hemma och slöar, ska snart äta.

Hoppas alla haft en kanon helg!

På G

Har tagit en paus från det eviga klädproblemet nu, har försökt välja kläder i tre timmar men inte går det framåt inte.
  Så imorgon blir det alltså kryssning då, ska bli riktigt kul faktiskt. Ligger nu och lyssnar på musik och försöker känna lite partystämning.
   Resväskan står här brevid mig öppen och lika tom som när jag plockade fram den och runt om ett ton med kläder, måste seriöst försöka få ner lite kläder i den nu.
   Ska snart gå och dusha och sen tvinga mamma att klippa luggen på mig som börjar bli irriterande lång.
 Nej ska fortsätta rota i garderoben nu.

Ha en super bra kväll!

   


Söndag idag

Okej helgen har varit mycket bra. Fredagen blev oplanerat galen, skulle bli en nykter helg men någon råkade ju nämna att det fanns vin i en källare. Så den kvällen/natten slutade med att tre galningar stod och dansade i en säng till gamla och kända låtar. Kände mig lite sliten på lördagsmorgonen.
   Åkte sedan till Strängnäs och satt några timmar hos Emmas syrra Linda för att fördriva tiden. Gick sedan och träffade KimKim, för att åka till Mariefred och ha en lugn kväll, men hon åkte hem sedan så spenderade resten av kvällen själv. 
  Ska gå och baka lite nu.


Ha en super dag!

Torsdag

Sol ute idag, skönt börjar sakta men säkert börja tina upp nu efter en riktigt skit vinter, min skit vinter började i slutet på november har inte varit rikigt glad sen dess men nu kanske jag börjar hitta tillbaka till mig själv. 
  Dagen har varit helt okej snart fredag så får se vad den underbara dagen bjuder på för trevligheter. Har prov också men hittar inte min mapp så lär få sjukanmäla mig eller något får se. 
   Har precis ätit kycklingsoppa och våfflor det var gott. Ska kolla lite tv nu.

Ha en bra kväll!

Break

Sov hos Kimberly igår, hade en otroligt mysig kväll/natten, vi kollade på film och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Härligt att umgås med henne igen länge sen bara vi två hade en kväll för oss själva och bara prata., behöver få prata av mig ibland hos henne.
  Idag gick vi upp runt elva och åt frukost, åkte in till Eskilstuna runt ett för att jag hade en körlektion och Kimpan för att plugga till sitt efterlängtade mc-kort. Min körlektion gick super bra och det är inte långt kvar till körkortet nu!
   Vi gick sendan till Smak för att ta en fika, och sen blev det en sväng på stan.
   Dagen har helt enkelt varit super bra!

Hoppas alla har haft en lika bra dag!


Gula trosor

Skit väder ute och sitter i skolan kan det blir bättre, är på bra humör annars förutom att jag blir så bitter på vädret och skolan. Fast så klart finns härliga männsikor som förgyller dagen. Matilda hängde upp Emmas gula trosor i fönstret också, så lite roligt ut.
  Borde egentligen redigrea bilder nu men sitter och kollar på annat, ren lathet.
  Ska snart åka hem hem och plugga lite sen ska jag åka till Strängäns i kväll för att sova hos Kimberly, ska bli mycket mysigt. 
   
  Stjärnor till er!
  


En ny vecka

Känner mig inge bra, kroppen vill inte riktigt hänga med i det tempot jag håller under veckorna, mycket skola, plugg och fest. Så min kropp har nu börjat göra uppror, har ont.
  Så bestämde mig för att vara hemma idag för att vila och ta hand om mig själv, vill ju inte bli sjuk nästa vecka så denna vecka ska jag försöka ta det lugnt. 
  Har precis hjälp mamma att städa lite, ganska skönt att städa ibland man kopplar bort omvärlden och koncentrear sig bara på städningen, nästan som terapi. 
  Ska nu sätta mig och kolla lite tv, hoppas att det är något bra brukar ju inte vara de bästa programmen på vardagar. De borde ha mindre Oprah och mer serier, lite hemma-och-mår-inge-bra-program.
   Men men imorgon blir det skolan.

Hoppas alla mår bra!

Vill ha sommar och jorgubbsvin


              


Helg

Känns som att helgen har varit lång, tror det är för att jag var på 100-dagars festen i trosdags som förövrig var grymt rolig, hade inte en tråkig stund den kvällen. 
  Fredagen spenderades i Malmköping hos Matilda. Fredags eftermiddagen var riktigt härlig, skönt väder, bowling och film. Trevlig kväll verkligen.
   Lördagen blev det utgång med Åza hade även då en mycket lyckad kväll med massa dans och skratt, var riktig trött när jag nådde sängen. Tack för en rolig kväll!
   Idag har det inte hänt så mycket kom hem vid 15 tiden, var hemma en timme sen kom Kimberly och Lotta för att plocka upp mig, skulle hjälpa till med lite klädsortering, jag är första smakråd.
   Har precis kommit hem ska nu bara ta det lugnt och vänta på att veckans Beck film ska börja.


Hoppas alla har haft en bra helg!

RSS 2.0