Sjuuuk

Förkylningen är fortfarande lika illa har jordens huvudvärk och riktigt jobbig hosta. Jaja jag tycker synd om mig själv men ni ska bara veta hur jobbigt det är ni hade också tyckt synda om er själv om ni hade den här förkylingen.
  Sitter och funderar över kläderna tills i morgon, det lutar åt en svart enkel klännig med en liten jacka/bolero från gina men kan inte riktigt bestämma mig. Vill inte vara för fin men inte för tråkig heller så det skulle ju underlätta om man visste vad alla andra ska ha på sig.
   Ska snart skicka ner min kära mor på ica för att köpa glass, orkar inte gå ner.  

Bye bye
 

Cold

Är grymt förkyld lagom till nyår, härligt värre.
  Har inte gjort många knop i dag, har bara suttit framför datorn och tv:n hela dagen, rätt skönt att bara slappa. Kanske ska träffa lite vänner i kväll men får se hur min förkylning är.

Hoppas ni är friska!


Vinter

Är nu hemma efter en veckas skidåkande i ett glittrande vinterlandskap, det har vart otroligt skönt och roligt. Okej erkänner blev lite smått irriterad på familjen i slutet av veckan men som tur är har jag så förstående familj som förstod att jag längtade hem lite, men det har som sagt varit mycket kul.
  Kändes lite tråkigt att komma tillbaka hit till gråa Södermanland när man har varit i ett dröm-vinter-land där snön hänger tungt på träden, solen går upp över stora snöklädda fjäll och det knastrar under skorna när man går ute i kylan under en underbar stjärnhimmel på väg till en mysig stuga.
  Vill absolut åka tillbaka igen, har en seriös fundering på om jag ska åka dit upp till hösten och jobba där en hel vintersäsong, träffade en bekant kille som jobbade där uppe och tyckte absolut att jag skulle komma upp och jobba, han sa att det var så otroligt roligt med massa härligt folk. Jag fick hans nummer så skulle bara ringa när jag har bestämt mig så skulle han börja kolla efter jobb åt mig. Så är väldigt inne på det. 
  
Hoppas ni har haft en härligt jul!


Känslor

Jobbig dag den har dragit upp för många kännsliga ämnen, så allt får tårarna att bränna innan för ögonlocken medan huvudet kämpar för att hålla tillbaka dem.
  Har en konstig känsla i kroppen en blanding mellan vemod, lättnad, saknad, tomhet, och hopp. Tänk om det kunde bli som mitt hopp velade, men oftast blir det tomhten och vemodet som tar övrhanden.
  Fick ett mycket fint smycke idag som just nu hänger runt min hals och får mig att gråta och ändå känna lugn.
  Tomheten är stor större än den varit på länge.
  Gårdagen fick ialla fall tomhten att försvinna för några timmar, få känna lite bekräftelse. Det var trevligt med trevligt folk som lyssnar, som man kan skratta och ha roligt med. 
   Åker upp till snön och kylan i morgon, skönt att tänka på lite annat. H

Hoppas alla får en bra jul. God Jul på er!
  

Glitter

Sov hos Kimrberly i går, vi bastade och solade och pratade, otroligt trevligt.
 I morgon är det äntligen lov, obeskrivligt skönt, gjorde naturkunskaps prov i dag sissta lektionen, är stolt att jag gick dit änns men nu är det gjort.
 På fredag blirt det först IKEA på dan med Malin och Matilda om hon orkar sen blir det krogen på kvällen, får se vilka som följer med, ska bli trevligt i alla fall. 
 

Hoppas ni mår bra!

Profil

En måndag i december, men inte lika grå som vanligt det börja sakta men säkert gå mot jul.
  Var på en lektion i dag, gick på stan och köpte julklappar till min lilla mamma. Skulle åka hem men tåget var försenat så vill inte sitta i läggesta och vänta en timme på bussen så hoppade av i strängnäs för att vänta. Då ringde Kimpan och tvingade mig att följa med på Tunapark så åkte tillbaka till Eskilstuna.
  Det var mycket mysigt att bara gå runt där, vi käkade på max (typ 100 år sen man åt där). Trevligt att döda några timmar med trevligt sällskap.
  Fick min nya mobil i dag också så det är lite kul, har nått att göra ett tag ska försöka lära mig alla funktioner. Så nu har jag nytt nummer och allt, bara att fråga så får den som vill.

Ha en bra kväll!

For free

Blev precis medlem på gratis kläder, verkar lite kul man kan få gratis present kort på massa affärer, och allt är absolut gratis!
  Så bli medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=129401    vem kan tacka nej till gratis kläder lixom.


Tallin

Ja, då har jag vart på kryssning och det var otroligt roligt. Länge sen jag skrattade så mycket.
  Vi dansade, drack, käkatde väldigt lite mat, hade pojkar i hytten, pratade med fula estländare, ett antal rundturer på båten och fick skäll av sura tanter.
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, kan bara säga att det var sjuk kul!
 Länge sen jag hade så roligt som jag hade med de coola brudarna jag åkte med. Har nog aldrig varit så trött som jag var på fredagen.
  Skulle mycket gärna vilja göra om det nån gång!
 Tack Sofia & Åza för en otroligt rolig kryssning!

Lite bilder finns på Fotini.blogg.se


Ha en bra dag!

Vågor

Väskan står nästan lika öppen och tomt som när den togs ner från vinden, antingen förblir den tom eller så får hela garderoben tryckas ner i den, usch beslutsångest är något som man borde kunna stänga av för en stund.
  I morgon blir det som sagt kryssning tror ni har fattat det nu, kommer bli grymt kul i alla fall! Klädproblmet är lika stort som vanligt, kan inte bestämma mig vilka kläder som ska med, har testa typ 100 olika alternativ nu och det blir bara svårare och svårare, vilket problem man kan ha.
  Ska skriva klart lite svenska sen ska packningen fortsätta.

Ha en så trevlig kväll!


tea

Måndagen är äntligen avklarad, helt klart den vidrigaste dagen i veckan. 
  Skolan är som vanligt inte så mycket att skriva om lika givande som vanligt, tur att man har människor runt om sig som räddar dagen. Min dag blev bra när jag träffade bästa Kimberly. 
   Ska spendera en stund framför tv;n nu, lyssna på Philip och Fredriks eviga babbel, man hinner i alla fall inte tänka på något annat så det blir avslapping.
   Tisdag i morgon, borde skriva lite svenska men det blir bara massa obegripligt babbel som jag själv inte förstår när jag ska läsa genom det. Nån som kanske kan ge mig en snabbkurs i: Hur du slutar babbla.


Hoppas eran dag har varit bra!
  


Söndag

Denna otroligt gråa söndag har spenderats framför tvn, zappandes mellan massa olika repriser och andra dåliga program. I och för sig så sov jag bort halv dagen men den har varit lika tråkig endå.
  Fick nått ryck tidiagre i dag så har bakat ungefär 200 knäckkakor i brist på annat, har inte änns smakat dem än. 
  Måndag i morgon härligt härligt men det blir i alla fall kort vecka nu sen blir det Tallin, det kommer bli kul, måste erkänna att jag längtar. Måste försöka ta tag i den eviga klädfrågan också, blir till att rota igenom hela garderoben efter nått dugligt. 

Hoppas alla har haft en bra helg!
 


Fredag

Då var det helg igen, och man kan tillåta sig själv att våga njuta lite. 
 Dagen har varit bra faktiskt, käkat kinamat och grejer.  Har inte så mycket att berätta, kvällen är deppig och hjärtat värker fast det måste sluta göra det snart.

Ha en bra fredag!


Tur och retur

Har precis slagit mig ner framför datorn för att informera världen (eller ja... alla intresserade) om min dag, en torsdag i december.
  Dagen har trotts sitt gåra väder och blöta underlag varit mycket bra, åkte buss till skolan i stället för tåg, vilket är en stor lycka då man kan blunda i 25 min på bussen.
   Foto lektionerna har blivit mycket ogivande men med härligt sällskap så blir allt bättre. Träffade Sofia och Åza efter den ogivande lektionen för lite lunch i skolans härliga matsal för lite näringsrik och mättande lunch. 
  Vi gick sedan eller rättare sagt hoppade mellan vattenpölarna ner till HK för att köpa lite onödiga saker, och där i kassan betämde vi oss för att boka en kryssning till Tallin. Vi gick och betsällde resan hos en ordentlig men mycket roande man, betalde resan snodde lite godis och gick sedan skrattande ut och ner för gatan mot skolan, förvånade av denna impuls grej som vi faktiskt genomförde. Så nästan vecka på onsdag bär det av till Tallin för att roa oss i två dygn. Kommer bli för jäkla kul. 
   

Tack för en bra dag! 

Dagens ord: Impuls

Guldstjärna till alla som kan göra impuls saker lite då och då!


 


Tick tack

Dagen har varit bra faktiskt, eller den har varit väldigt slapp, hade bara två lektioner men gick bara på en. Gjorde psykologiprov som gick som det gick men nu kan ingen klaga för har jag i alla fall gjort det.
  Egentligen är det väl inte särskilt nödvändigt att berätta vad jag gör, men sitter här framför datorn som vanligt fast plugga skulle vara mycket bättre men orkar inte. 
    Det är kallt ute riktigt grått eller ja svart just nu, men det är kallt på de viset att man fryser enda in i märgen och bara vill lägga sig under täcket och vakna nån gång i vår för att få lite nytt ljus, kanske skulle ha blivit en björn i stället sova bort det kalla och gåra. Fast björnana missar ju jul, så ne björn är ingen bra ide. 
     På tala om björn så måste läxa till historian göras!


Ha det as bra! 

Btw, lagade mat till familjen i dag, pasta carbonara, lyckades också helt otroligt!  

Tisdag

Det är bara tisdag och det känns lite jobbigt måste jag säga, det kunde åtminstonde vara onsdag i alla fall, men men så tufft kan det vara.
  Denna tisdag har ändå varit trevligt, håltimma som vanligt våra dagar består bara av massa onödiga hål, men i alla fall så gick Sofia, Sarha och jag på stan en sväng och kollade läget lite sen blev det kinamat, mycket trevligt. Är fortafarnde  mätt för en som undrar.
  Ska faktiskt vara så duktig att jag ska plugga i dag, det är otroligt men nu jäklar ska jag bli klar!

Ha det bra så länge!


RSS 2.0