Hott Stuff

Nu är det fredag, loveli. En bra dag, skolan först tog en sväng ner på stan med Gaby och Johan, sen bar det av till Södertelje med mamma och bror, trevligt värre.
   Sitter nu i soffan och har smällt i mig en halvkbabrulle, håller på att avlida.
   I morgon blir det kanske utång, skulle vara trevligt om det blev av, det var så länge sen jag var ute nu!

Givande

Who förgyller dagen när man kan sitta och kolla runt på bilddagboken på en lektion. Har som vanligt inte gjort läxan, så blev förpassad till datasalen medan de duktiga små barnen som gjort sin läxa får redovisa den. Dåligt samvete.
  Tog mig även i kragen och gick och bytte mitt idividuellaval, från klädsömnad till natrukunskap B, låter det inte ambiöst.
 Nej ni nu ska jag pysa, Ha Det!



Life on a tvig

Helgen blev som sagt inte riktigt som väntat med det var helt okej ändå.
  Söndagen blev oerhört mysigt för omväxlings skull. Min kära pojkvän hade laddat ner och bränt ut Sex and the city filmen, som vi kollade på. Han är för underbar!
   Nu är det är det måndagskväll, sitter här med mamma som kollar på tv, skönt, gillar och sitta med mamma utan att prata, bara ha sällskap.
    Försöker också skriva lite på en uppsats om Agust Strindberg, går lite trögt om jag säger så, som allt annat skolarbete nu för tiden.


Anna Boman....gör inget speciellt



                              


Inte som väntat

Yes då var det äntligen fredag som jag längtat efter hela veckan, men den blev inte riktigt som planerad så känner ångest och tårar sakt krypa fram. Jäkla tårar dem kan jag klara mig utan!
   Min räddare i nöden är på väg för att göra mig sällskap, känns alltid lika underbart.
  Precis snart är räddaren här, ska då gå ut i i kylan prata om allt mellan himmel och jord, kedjeröka lite, brukar kännas skönt.
  Hoppas alla andra har en trevlig kväll!

Anna Boman.....saknar


Onsdag yes yes

En dag mindre till helgen, yey, känns skönt.
  I morgon har jag ett oerhört härligt historiaprov. underbart efter som jag varit så oerhört lat att historiaboken öppnats för första gången i kväll, måste bli skärpning!
   Snart börjar det ytligaste programmet som vår tid skådat, Top Model. Kan ändå inte låta bli att farsineras av detta program, frågar mig själv vad det är som gör detta program så intressant, har inte hittat nått svar så fortsätter kolla på det.
  Nu börjar det, så ha det gött!

Anna Boman...kollar på ytliga program på tv.

Public Service?

Den jobbiga klockan bara tickar och tickar, försöker förgäves att göra en läxa men det går inge vidare.
  Nu är det måndag igen, bara fyra dagar till så är det helg, eller 3 om man inte räknar med fredagen, fast då går man ju i skolan så whatever.
   Ett tag sen jag skrev men nu skriver jag i alla fall.
   Nej har inte tid med det här ska PLUGGA, YES!


Anna Boman....kors i taket, pluggar
  


RSS 2.0