Söndag igen...

Wow nu är det jobbig söndagen här igen, meeeeen inte alls jobbigt idag för har ju en veckas ledighet framför mig mycket skönt.
   Funderar på att ta en promenad det är ju i alla fall soligt ute och "bara" två minusgrader, kan nog överleva det bara att kämpa på.
   Om tre veckor  bär det av till Egypten så oerhört skönt, hoppas på att få lite färg då också så man slipper se ut som en blek pilgrimsmussla som vanligt på våren, inge vidare.
 
Anna Boman.....kanske ska ta en promenad

                image18

Lov lov kära lov

Japp då är det äntligen ett härligt lov igen, egentligen ska jag inte göra så mycket men det är bara skönt att komma bort från allt press.
   Hade naturkunskaps prov idag, helt otroligt nog gick det bättre än förväntat faktiskt, hade riktig ångest igår kväll och kände att astronomi nog inte rikigt är min grej trotts allt.
   Dansprov stod även med på shemat idag var ju inte där när provet skulle vara så fick göra det idag med en annan tjej från min krupp. Gjorde rätt bra ifrån mig först med sen skulle vi visa upp en dans, jag sod där som ett fån och vevade med armar och ben ihop om att nått skulle bli rätt i alla fall. Bara att erkänna jag suger på dans i allmänhet.
  Sitter här nu och väntar på mat, mamma och pappa trottsar det kalla vädret och har bestämt att idag ska vi ha grillat. Typiskt oss alltid vara tvärtom och imot allt men gillar min familj ändå.
    Jag menar en "normal" familj kanske tar fram grillen i maj när det plus grader och varmt, här åker den fram i mars när det snöar och är minusgrader. Men gott ska det bli.


 Anna Boman...... som ska äta grillat och saknar Gabriel



      image17

Tisdag

En helt okej tisdag än så länge, vart i skolan och gjort lite nytta istället för att ligga och vara sjuk.
  Har nyss ätit nyponsoppa och glass sååååå gott har längat efter det länge, tvingade mamma att ta en promenad med mig ner på ica för att köpa nyponsoppa och glass. Det började snöa riktigt mycket, blåste och var kallt, men tro mig det var värt det!
   Tänka jag kanske skulle börja plugga lite naturkunskap till provet på torsdag också, men först ska Sappi komma hit och umgås med mig lite så pluggandet får allt vänta, finns viktigare saker.



Can I have your attention please
If you didn't want the garden why did you plant the seed?
Your making promises that you never keep
Now you deal with the consequences down on your knees
 



Anna Boman.......ska umgås med Sara-Pia nu


                                     image16

Snö och Kid Down

Yes, precis vad jag har längtat efter nu i flera veckor SNÖ! Nej usch varför skulle det börja snöa igen alltså hade hoppats på att det verkligen skulle bli vår nu, så man kan ta farm och köpa lite nya fräscha vårkläder.
  Kan ju hoppas på att det smälter bort i morgon annars är det bara att bege sig på utflyckt in i garderoben och rota fram moonbotsen som det ser ut nu.
 
Blundar och hör Kid Down strömma ut genom högtalarna och fyller kroppen med härlig och glad sommarkänsla. Någon stans ifrån hörs en arg pappa svära över snön som lagt sig som ett tunt täcke där ute. Fortsätter blunda och bara känna musiken i hela kroppen.

Anna Boman.........lyssnar på musik


                             image14 
 
 

Söndag

Då var det söndag igen, usch tycker inte om söndagar de består oftast av plugg, städning och allmänn trötthet efter helgen som gått.
   Söndagar känns bara som en väntan på den gåra vardagen, eller vardagarna har väl och sina solstunder så klart men de består mest av de seriösa stunderna.
    Helgen har varit skön faktiskt igår va det enda effektiva jag åstakom var att köpa en hylla till mit rum som jag så länge tänkt göra men inte blivit av. Det ser bra ut med hylla där på väggen faktiskt.
    Kvällen bestod av att kolla massa tv, såg bland annat melodifestivalen där Charlotte Perrelli van ( tror hon kan slå ute i europa).
     Idag vaknade jag klockan två på eftermiddagen till ett tyst och skönt hus, familjen var ute på annat äventyr. Älskar att vakna när ingen är hemma då får jag inte dåligt samvete va att jag sover för länge.
     Passade på att ligga kvar och dra mig i sängen ganska länge också kollade lite tv.
     Sen har jag inte gjort så mycket mer, städade lite på rummet eller ja bäddade och damsög lite men det kändes som der blev mer. Mamma kom hem sen så tog en promenad med henne alltid lika skönt. 
     Resten av kvällen blir det nog inte så mycket mer kolla på denna söndags wallander film som jag förövrigt har sett typ sex gånger, men  gillar Wallander ändå.

Anna Boman....................som vill ta bort söndagar



                                  image13

Nordman

Okej Håkan Hemlin är en av de hetaste personer jag vet alltså, hans röst ger mig värsta rysnigar den är grym.
  Jag skulle seriöst kunna gifta mig med honom, eller ja om man var lite äldre kanske annars skulle det nog se lite konstigt ut.
   Ingen får tro att jag är nån som tänder på "äldre män" men Håkan alltså han är grymt het haha.
   Sitter här och spelar Nordman på högsta volym och vrålar, medans jag hör mammas irriterade röst om att volymen måste sänkas annars klipper hon av sladden till mina högtalare, men nu får hon tjata för jag är en vrång dotter som ska lyssna klart.
   Så nu förstår jag att det är careface men har i alla fall haft mitt lilla tal om Håkan Hemlin så nu kan jag sova lungt.


Anna Boman.....................som ska fortsätta digga Nordman som en tönt.



               image11


Skriva och vara sjuk

Yeah lovade dyrt och heligt att jag skulle börja skriva blogg men inte fan blev det så men whatever  skriver när jag känner för det.

Måste få klaga lite men blööh mår fan piss alltså. Har haft konstant ont i magen i en vecka nu kan knappt stå ibland.
  Låg på sjukhuset nu i veckan, tråkigaste veckan i mitt liv. 
  Fick ett rum där det låg en tant oxå, efter att ha suttit på aktuten i typ 5 timmar så skulle det bli grymt skönt att få en säng och sova men neeej den där lilla dementa tanten låg och prasslade typ hela natten sen när hon äntligen somnar och jag somnar, tror ni inte att hon vaknar klockan 4 på morgonen och börjar prata med sig själv.
   Låg där och började överväga om det skulle va värt att hamna i fängelse pga mord på älder dam, skulle i alla fall få sova då.
  Sen har jag fått sönder stuckna armar också! Låg igår och räknade alla ställen de tog prover på, 12 prov i armarna och typ 6 i fingrarna. Tro mig skulle polisen se mina armar skulle de söka igenom mitt rum i tro om att jag var är en mycket tung knarkare.
  Hoppas stenhårt på att bli bättre nu, hade inte planerat att sitta hemma hela helgen men det verkar bli så alltså, jaja kan umgås med familjen händer inte så ofta.

...Och i morgon är det exakt en månad kvar tills Egypten. Det ska bli så grymt skönt! 

 jaja.... Puss på allt

Anna Boman.......................................som ska försöka städa sitt rum nu!
  



                                                                   image8

RSS 2.0