Kimberly, Marcus, Victor och Thorsen

Trodde det här skulle bli den tråkigaste helgen i mitt liv, men det blev verkligen inte så har haft riktigt trevligt alltså.
   I fredags var jag och fikade med Kimberly i eskilstuna, sen åkte jag Kimberly och Marcus (the boyfriend) till strängnäs och skulle chilla. Efter lite krångel så bestämde vi oss i alla fall på kvällen att åka till mig, men först var vi ju tvungna att bowla lite först, jag är bäst som vanligt. höhö
  Vi åkte hem till mig senare, drack lite vin och så på vägen, det var Marcus första resa i sitt liv till Mariefred. Va tror ni händer..?! jo, vi blir stoppade av polisen i lilla Mariefred det kändes lite smått ironiskt sådär.
   På lördagen åkte vi tillbaka till strängnäs där vi handlade och träffade Thorsen och Victor som följde med hem till Kim och chillade.
   Eftermiddagen/Kvällen slutade med en bil tur där bli kanske gick en aning för fort, lite för mycket alcohol, promenad i regnet med victor och ett mycket sent nattbad med Victor och Toschen i jacuzzin. Mycket trevlig kväll den får ett stort plus.
  Nu sitter jag hemma med en stor falska vatten, huvudvärkstabletter och ser riktigt risig. Det men idag var det värt det.
Ett mycket strort plus till helgen!

Anna Boman.......som ligga i soffan och pimpla vatten.


If you...



If you're gonna rip my heart out,
                               could you use a knife that's dull and rust in color.                         
There will be no way that you can cover,
that scar.
It's hard. I know.
And if I get a little blood on you,
finally the world will know you're guilty,
Know you're wrong
of taking everything you've gotten from me
no heart, its hard. I know.


                   image20

Hej Sverige!

Alltså kan inte låta bli att älska livet trots alla bekymmer som finns.
   Sitter här framför datorn med en filt och en stor skål vindruvor och läser olika bloggar världen över, och helt plötsligt så bara går det uppför mig att jag faktiskt är lycklig. Har världens bästa familj, grymma vänner och en underbar pojkvän vad mer kan man begära?! Ja jo lite casch skulle inte sitta fel för tillfället men gosch ingen blir lycklig av pengar (förutom Anna när hon får shoppa hehe). 
  Jag vet ,har en tendens att klaga men det hör till på nått sätt inget seriöst klagande, tar till lite för mcyket självömnkan ibland bara. Jag tror vi behöver klaga ibland för att må bra på nått sätt, sen är det ju inte bra att klaga för mycket heller då uppskattar man ju aldrig vad som är bra, så tänk på det också.
  Ute är det grått och sunkit väder temperaturen ligger inte på topp direkt och brorsan har skjutit sönder en del av mitt fönster med en innebandyboll så har lite extra aircondition på mitt rum. Vad fan gör det då sommaren är ju sakta men säkert på väg och då njuter man ju av livet mer än någonsin.
   Snart kommer kära mamma hem då ska jag ut och övningsköra, så mabye tar körkortet någon gång i höst, då ska jag sitta där i bilen med ena armbången vilandes i fönstret andra handen på ratten, lite cool 50-tals musik och en prilla under läppen. Ni kommer aldrig se mig så cool som jag ska vara då. Eller kanske skippar prillan mår inte så bra av det.

Livet har sina upp och ner gångar men försök att inte fokusera på nedgångarna utan på uppgångarna då blir allt mycket lättare. Livet kommer även att bjuda på många nedgångar så ta inte förhårt på dem som kommer nu då kanske du inte orkar senare.
  Sen kommer ju det såklart massa härliga stunder också, tänk vad mycket det finns att uppleva.

Anna Boman.....high on life some times

7 april

Vaknade i dag och tänkte: "oh jag är faktiskt inte så trött", en rätt ovanlig tanke nuförtiden. Låg i sängen och drog mig lite, tog upp mobilen och kollade på klockan, klockan är då 10,50 (min buss går 10,58) har alltså försovit mig 1,5 timme yees precis det man vill göra på måndagen.
  Stressade som fan men otroligt nog lyckades jag i alla fall klä på mig, slänga på lite smink, fixa danskläder och hinna till bussen på åtta minuter, är stolt över mig själv faktiskt. 
   Fast kändes lite onödigt att stressa så mycket för sista lektionen hade vi hål och på natrukunskapen fick vi "studera" på valfri plats(har bara tre lektioner på måndagar), så kunde lika gärna tagit en hel dag hemma.
   Jaja det var en skön dag trotts allt.
   

Anna Boman....ska kolla tv nu  


Liten

Tänk att få vara liten, gå runt i en värld där allt bara är obetydliga täcken och alla strörre människor är en skog av långa ben. Tänk att inte behöva bekymra sig över något, eller dagens störta beskymmer är vilken leksak man ska leka med eller att mamma inte ger än glass.
  Jo det skulle vara skönt ibland faktiskt bara få komma bort lite, kan inte säga att jag inte trivs att vara i den här åldern den har många fördelar också men tyvärr lika många nackdelar.
   Kanske skulle ta och uppfinna en tidsmaskin så man kan få vara liten för en dag ibland, bara släppa alla bekymmer och dyka in i en oändliga fantasivärld av prinsessor, vita hästar och stora slott.
    När man var mindre existerade inte fantasin som något surrialistisk utan det var världen man levde i, alla otäcka spöken man såg i garderoben existerade faktiskt, och pappa var världens modigaste som vågade skrämma iväg dem.
   Jo tänk hur det var då.


Anna Boman.....ska drömma sig tillbaka lite till
 


Lördag

Vaknade idag av att de ringe, blev så sjukt irriterad, svarade mycket surt nästan skrek "hej det är Anna". På andra sidan hörde jag då oj jäklar vad har jag gjort för att få ett sånt hej, det var min faster som ringde. Jag trodde då att klockan var 10 på morgonen så förklarde i ett mycket långt tal för henne att man inte ska ringa till någon innan klockan i alla fall 11 på morgonen/förmiddagen, fick svaret "men då har jag gjort rätt ju, Anna klockan är 14,20".
   Lördagen börjar bra och jag gillar min faster.


Anna Boman....som ska duscha och saknar Gabriel mer än någonsin


Studera eller städa?

Torsdag today, fint väder idag också faktiskt det är nice nice.
  Skolan jo den var helt okej idag, eller gick på stan med Matilda på eftermidagen, så kände sedan ett mycket stort behov av att åka hem och inte stanna kvar på de två sista lektionerna.
   Har otroligt nog börjat skriva  min dansanalys och är nästan klar nu efter att ha skjutit upp den typ tre veckor. Men nu när jag äntligen har bestämt mig för att göra den klart den och den ska bli bra så står min kära far och gapar på mig att jag ska städa ur garderoben i källaren.
   Tror jag ska hoppa av skolan så jag i stället kan börja städa garderober hemma åt min pappa resten av livet så slipper han göra det. Blir arg!
   I morgon är det fredag ooh så skönt äntligen helg igen, har inget planerat men men får väl ta och försöka hitta på nått i alla fall. Säga bara till licksom så hänger jag på.(inte desperat)



Anna Boman.............som ska städa klädfrådet

  


Onsdag

Yeyh det har otroligt nog vart fin och rätt varmt väder ute den här veckan, så härlig man känner ur vårkännslorna riktigt sprudlar i hela kroppen vill bara fly away licksom.
  Alltså har sagt det för men längtar sjukt mycket till sommaren nu, fatta va skönt bara kunna vara ute utan att behöva tänka på att ta på sig, typ tre tjocktröjor och sju lånkalsonger för att sedan på ett sjukt osexigt sätt ge sig ut som en michelingubbe. 
   Posklovet hur var det...jo det var faktiskt mycket skönt och roligt hade ju inte skadat med en vecka till om jag säger så, lov är underskattat i alla fall om man har något att göra.
    Wow har även börjat övningsköra serisöst nu, går otroligt nog helt okej bara gasa växla och bromsa liten i min lilla vita bil ( mycket glammig btw). So KÖRKORT here i come. 


   Anna Boman..............som ska kolla på lost nu!

RSS 2.0