Söndag wtf

Ooh, och ännu en gång har det blivit söndag usch tycker inte om söndagar för lixom även om man är ledig på söndagar känns det som om det inte är någon ide att hitta på något för det är skola i morgon. Orkar inte gå till skolan.

Fast i morgon blir det en helt okej dag hoppas jag på, för ska på Takida med Matilda, Sarha och Gabbe.
   Det ska bli kul faktiskt.

Igår va jag med Sara-Pia det var mycket trevligt faktiskt. Vi gick ner och skulle hyra film träffade Vicko nere på videobutiken som tyckte att vi skulle hyra en skräckfilm som hette Them, det gjorde vi också.
   Tänkte så läskig kan den ju inte vara, som vanligt slutade det med att vi låg under varsit täcke och pep som små barn, läksig film.
    Resten av kvällen ängnade vi framför datorn haha camade med Gabbe, det var ganska random men Sappi och jag fick nåra härliga skrattanfall.

Sitter här och funderar på om jag ska göra lite läxor eller göra chokladbollar, det lutar åt chokladbollar av nån konstig anleding.

yeah yeah nu ska jag kolla film iaf, se ya later aligator....


Regn, regn och lite mer regn

Låg i sängen hade just vaknat, klockan var 13.20 låg och tänkte idag ska jag dra ut Sappi på värsta höstpromenaden i en fin sol, men....min kära mor kom in på rummet drog upp persiennen och sa "kolla på vårt fina höstväder". Där sprack min fina höstdröm!
 Sitter nu här i soffan och kollar på "He's a lady".

Ska leka med Sappi idag massa kul, de va ett tag sen, vi kanske ska på Donkan i strängnäs de ni.
                                                                                                        
                                            image5

Fredag??

Okej Anna har sakffat blogg, såå Hallå "blogg-världen"! Ska se om jag lyckas blogga något.
  Brukar alltid försöka med typ blogg och sånt, och det går bra och är jätte kul dom första dagarna men sen fan vet jag inte vad som händer men brukar väl tappa tålamodet och sluta skriva.

Det är fredag idag och shit jag sitter hemma och segar värsta dött, ganska skönt ändå ska väl erkännas men lixom fredag,hemma,fredag, hemma det funkar inte i mitt huvud just nu. Kollar lite tv och äter poppcorn sitter lite vid datorn funkar.
   Idag vad har jag gjort...Jo igår så bakade jag och Matilda en as shysst tårta till Kejll (fredagsfika) , så var på foto-lektionen och käka trårta.
    Mamma kom till Eskilstuna skulle gå med henne på stan så fick gå till "tandläkaren". Gick på stan och kolla på jeans, som vanligt blir jag jättefrustrerad när det är jenas-köp för att allt måste vara perfekt och det händer ju bara en gång i århundradet.
   Fast efter några små utbrott hittade jag otroligt nog ett par jeans på MQ som fick duga.
   Sen ringde älsklingen (blev värsta jätteglad) så jag gick och åt med honom på phoenix (eller hur det nu stavas). Det va mys, skulle käka pizza men haha som vanligt lyckades jag få i mig två bitar sen jäklar var jag mätt. ( Phoenix är typ underskattat, det är så jäkla goa pizzor där  tänk om man kunnde äta där varje dag *drömma* ). 
   Blev en sväng på godisland också, och vet ni jag KÖPTE INGE GODIS *stolt*! Efter det blev det till att åka hem trök på högsta nivå hade ingen lust att åka men men tihs is the life.

Ne nu ska jag åter gå till mitt tv-tittande (och godis).
Ha det så gött Bye Bye 

                                 image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0