Tid

Kvalitetstid mig mig själv, oh det är något jag värderar mycket högt.
  Älskar att komma hem från skolan, växla några ord med familjen sen låta det bli kväll så sängen står där och ser så inbjudande ut. Krypa upp bland kuddar och täcken med datorn i knät och bara sitta där. Läs bloggar om andras liv, och fundera vad alla gör.
  Ja det är min lilla stund när familjen sover, huset ät tyst, grannarna har parlerat sina bilar för natten och allt bara är en underbar tystand. Ja det är skönt.
  Något jag också värderar mycket högt är att ligga i samma säng som killen, han som snart för ett år sedan valde att han ville dela säng med mig.
    Bara ligga där kolla ut i mörkret och höra tunga trygga andetag, känna sig som den tryggaste och lyckligaste. Ah tänk att han valde den där blonda lite små töntiga och blyga tjejen. Lycklig för det.



Anna Boman....spenaderar tid med sig själv
  

De är för oss solen går upp....

....lyser som guld för kärlekens skull. Solen går upp så oskulds fullt, lyser oss för kärlekens skull.

Ted Gärdestad strömmar ut genom hötalarna, med sin lugna röst fyller han rummet med en underbara låt. 
  Känner hur ögonen tåras och en härlig kännsla sprider sig i kroppen. Mår bra just nu, kan sitta här hela natten och bara lyssna glömma allt och tänka på det som verkligen betyder nått.
   Jag tror att vi koncenterar oss för mycket på alla problem som finns och glömmer att uppskatta allt bra vi har. Ja, vad hade vi gjort utan våra familjer, vänner, pojk/flickvänner. 
    Det är svårt ibland att tänka positivt, men dagen blir bättre om vi börjar den med en positiv inställing och inte ställer in oss på att hela dagen ska bli skit.

Uppskatta det du har! 


Anna Boman....mår bra nu


               image22

Myndig för resten av mitt liv

Nu är jag myndig och det kommer jag att vara tills jag dör.
  "Oh lilla gumman du har blivit såååååå stor! Kommer ihåg när du låg och jollra i vagnen..."
 Ahh så har det låtit sen  fredags, alla har sagt precis samma sak och fjäskat runt för mig. Okej måste erkännas att det känns ganska bra och få så mycket uppmärkasamhet ibland.
   
Nu får jag alltså:

¤ Gifta mig
¤spela på hästar
¤ta körkort
¤rösta
¤tattuera/pierca
¤ gå på krogen
¤ köpa folköl
¤ köpa cigaretter
¤köpa snus

Ja med andra ord finns det en hel del jag måste prova på nu.....


Anna Boman.....är 18 år nu!


Sommar igen

Är faktiskt uppe tidigt idag klockan är ju bara 12 licksom, det händer inte ofta på helgerna att jag är upp innan halv 1 i all fall, men idag jävlar.
  Ute är det strålande sol, och lyckan bara sprudlar i kroppen!
   Igår var det en trevlig dag med mycket sol och mycket folk ute vilket är lycka då har man nått att kolla på, på vintern är det ju ingen ute.
  Sara-Pia och jag bestämde oss för att åka till Strängnäs, vi hoppade på 16,48 bussen glada och på G. När vi kommer till Stallarholmens busstation så är det bara vi kavar på bussen, sen hörs sen röst från förarsätet:
- Vart ska ni tjejer?
  Det visar sig att bussen bara går till Stallarholmen, så vi får spendera en timme i världensände en  Lördagskväll, lyckat. Fast resten av kvällen var mycket trevlig.
  Idag kanske faktiskt får träffa min upptagne pojkvän, helt otroligt faktiskt.


Anna Boman...som ska sitta ute i sommar värmen. 

SOMMAR

Världens underbarast väder idag alltså, blir happy happy!
   Vill bara vara ute hela tiden, men varför sitter jag då framför datorn och skriver blogg, jo är bara tvungen att skriva hur underbart det är idag. För er som inte redan har märkt det.
   Idag har jag åkt båt med far och bror också härligt, sen lite sneare kanske jag och Sappi drar inte till strängnäs för att sapna lite. Vem vet det kanske händer nått spännande.
    Ha världens underbarast dag allihopa!


Anna Boman.....ger en stor Puss till sverige

times

Undrar ibland om det är värt att kämpa så mycket som vi gör för allting.
  Antagligen är det värt det, vad annars kämpar vi för? 

 
               image21
   


Måndags kväll...

Woh sitter här i min säng med datorn i knät och tv:n framför mig, det är som vanligt men rätt nice ändå.
  Orkade verkligen inte gå till skolan idag känner mig riktigt snukig alltså, värre än vanligt (tacke vare det där jäkla idioterna, gjorde ju inte livet lättare precis).
   Jaja men vaknade i alla fall vid halv 11 somande om till halv 12 tänkte gå upp men kom på att det ändå inte fanns något att göra så somande igen och tog mig upp ur sängen vid två på eftermiddagen.
    Gjorde lite nytta idag städade mitt rum och hälpte mamma att städa köket så hon skulle slippa det när hon kom hem. Känner mig sååå duktig.
    Sen har jag hälpt pappa att måla så har vart riktigt duktig idag, för att vara jag alltså.
    I morgon ska jag nog försöka gå till skolan har foto så måste dit, ska fota panorama bilder får se om jag lyckas.

  

Anna Boman.....som ska kanske läsa lite.
    
    

  


RSS 2.0