En tripp till Dalarna

Jahapp i mrogon bär det av till Romme med Limpan och Mackan för att åka skidor/snowboard för en dag, ska bli riktigt kul.
  Har precis brännt ut den perfekta åka-bil-skivan så nu är det bara att vråla och sjunga tills vi blir hesa, tror dock inte att det kommer bli så mycket sång på dit vägen vi startar dagen tidigt. 
   Sitter nu två mycket trötta själar brevid mig, så ska jaga dem i säng nu så att de kommer upp i morgon och inte är helt döda.
   Ska fixa lite mat tills i morgon sen blir det sängen, vi åker halv sju i morgon, usch!

Hoppas alla får en toppen dag i morgon!


                       


Kväll

Dagen har varit bra, känner mig på mycket bra humör!
  I morgon är det fredag och det betyder en lektion sen är det äntligen helg igen, det är skönt md helg man kan slappna av lite mer än vanligt.
   Suttit och haft en mycket trevlig konversation på msn hela kvällen, bir glad av det, svårt att slita sig vill bara fortsätta disskutera.
   Hoppas morgon dagen blir bra också, sen blir det Romme på lördag kommer bli mycket roligt!


Sov gott!

Morgon

Sarha har så klart försovit sig, så jag har åkt in till skolan i onödan nu på morgonen!
  Sitter i fotosalen där allt är helt tyst, sitter några andra trötta själar här inne och ser ut att ha lika tråkigt som mig.
  Har nu varit i skolan hela veckan så det känns bra, kommer gå hela dagen i dag och i morgon, woho har inte skolkat en enda gång! 
  Nej ska försöka leta upp någon att umgås med nu!

Ha en toppen dag!

Kanske fixar det ändå

Läxorna ligger på hög inne på rummet och väntar, denna kväll ska bli anorlunda för ska faktiskt gå in ock ta tag i denna jobbiga hög.
   Har precis ätit lite, sitter nu och tar det lite lungt framför datorn/tv;n.
  Denna onsdag har varit bra faktiskt inte hänt något speciellt den har bara vart bra, gick hela dan i skolan också så det känns bra. Kanske är på väg mot en förbättring.
    Ska snart hoppa in i duschen, ska bli mycket skönt, sen blir det till att sätta igång med pluggandet.

Ha en bra kväll!


Ett år till i skolan?

Dagen började faktiskt bra, satt och kände efter på bussen till skolan i dag och kom fram till att det skulle bli en bra dag. Tyvärr tog den en annan sväng än den jag ville.
   Är så jäkla lat, orkar inte med nån ting och detta resulterar ju så klart i sura lärare, hög frånvaro och jobbiga tårar som bränner innan för ögonocken.  Vill också vara duktig i skolan, hjälp mig!
    Tog en sväng förbi Strängnäs för att umgås lite med Kimberly, vi pratade om sommaren och längtade, så nu känns allt lite bättre igen.
     Har en plan med Matilda, hoppas vi försöker följa den också.

Hoppas alla mår super!

Cash is king

Fick ha påsar på fötterna i dag för mina stövlar läcker, skit skor! Har desutom risigt med pengar och är inte så sugen på att köpa ett par nya vinterstövlar när det snart börjar skrida mot vår.
   Dagen har varit helt okej faktiskt, har gått på alla lektioner idag så det gick bra, det jobbiga var att på naturkunskapen informerade vår kära lärare oss om att det är prov nästa vecka, massa atomer och protoner. Rädda mig!
   Betalde kryssningen också så det känns bra, nu känns det som att det blir av i alla fall, kan inte låta bli att längta fast det är över en månad tills dess. 10 mars!
   Hoppas verkligen den blir lika lyckad som den med Sofia och Åza.


Hoppas ni mår bäst!

      


Dansa

Lördagskvällen var otroligt rolig, vi började på förfest hos Michelle med musik, dricka, mycket skratt och ölspel. Vi drog senare ner på stan för att gå på Lotus.
  Vi dansade och sjöng hela kvällen, sjöng för Matilda också som fyller år idag, GRATTIS!
Tack för gårdagen den var trevlig!


Utgång

Vilket skit väder eller det är väl en typisk svensk vinter antar jag men ändå, det ska väl int regna i januari nu kan det lika gärna bli vår.
  Sitter nu framför tv;n och zappar lite väntar på att Emma och Sarha ska komma hit, vi ska göra oss i ording inför kvällen tillsammans, det blir trevligt.
   Ska snart ta en lång och skön dusch.

Ha en toppen dag!


Är det så här de ska vara?

Alltså det här måste vara jordens segaste kväll, har absolut ingen ting att göra har inte änns något godis eller chips hemma.
  Har kollat på allt som är intressant på nätet, zappat 200000 gånger på tv;n, och försökt kommit på något att göra men nej allt är lika tråkigt.
   Blir förhoppningsvis kul i morgon i alla fall då blir det krogen med lite heta brydar, vi ska fira Matilda som förövrigt fyller 19 år på söndag så grattis till henne.
    Sarha kommr hit i morgon innan vi åker in till Eskilstuna och börjar förkröken hos Michelle. Ska föna Sarhas hår tror det är bara därför hon kommer hit haha men strunt samma har lovat att göra det.


Hoppas alla andra har en kul kväll!

Understruken

Hela dagen har det känts som om att det är torsdag, har blivit lika besviken varje gång när jag insett att det faktiskt bara är onsdag.
  Fast det har ändå vart en okej dag började 12,10 så fick sovmorgon hoppade över sissta lektionen som vanligt, gick och träffade Kimberly på stan i stället, trevligt trevligt.
   I morgon är det i alla fall torsdag för er som inte vet så det är ju skönt. 
   Ska faktiskt gå och göra lite skolgrejer jag ligger efter i nu som jag kanske kan få ett slutbetyg till sommaren skulle ju kännas rätt skönt.

Hoppas ni mår bra!


Inget

Har inget att berätta, allt står bara stilla och trampar.
 Är sjuk, riktigt sjuk.


Lördag

Länge sedan jag var så här bakis som jag är i dag. huvudet väger typ 1 ton och känns som det ska lossna när jag ställer mig upp.
  Följde med Emma på krogen i går, mamma var snäll och skänkte lite pengar till fattiga mig.
    Vi  började att sitta hos Emil och Madde och dricka, det blev singstar, ölspel och grejer, mycket trevligt. Sedan gick vi ut på Walles inte allt för mycket folk men det var trevligt ändå.
   Nu blir det bara att sitta framför tv;n resten dagen.

Ha det bra!


Fel

Har fortfarande nått fel med datorn, där av dålig uppdatering av bloggen.
  Gick min första dag i skolan efter lovet eller var i skolan i fredags också men då bara på en lektion, gick på alla lektioner idag. Stolt! 
   Har 1 miljon grejer att göra men såklart sitter jag framför datorn i stället och hittar på dåliga andledingar för att inte ta tag i skiten.
    Körde halkbanan i dag, det var faktiskt roligt (vilket jag inte trodde det skulle vara) skrattade och svor mycket men nu är jäklar är den fixad i alla fall. Ett steg närmare kökortet.
   Pratade om studenten idag också, börjar längta på riktigt nu.


Puss på er!

Hemma

Även denna dag har spenderats hemma i sängen, magen är fortfarande inte på min sida, så i morgon blir det till att ringa doktorn och se vad han har att säga.
  Har halkbana på torsdag också så hoppas att jag mår bättre tills dess.

Hoppas alla mår bra!


Magen

Idag har jag inte gjort så mycket alls, gick upp i morrse gjorde mig ordning för skolan och var faktiskt på väg till skolan också men kom bara till strängnäs där min mage inte ville vara med längre, fick sjukt ont så har legat hemma hela dan och läst sveriges alla bloggar.  Får se om det blir någon skola i morgon.
  Desutom har jag kommit på att dietist är mitt framtida yrke, så nu ska jag sprida läran om att äta nyttigt i framtiden. Men fram tills att jag börjar jobba som det kan jag i alla falla äta lite onyttigt.
   Är sugen på att shoppa men det vanligta problemet är....HAR INGA PENGAR, måste skaffa ett jobb. Någon som kan erbjuda ett?

Ha det super!

Så är det...

Sitter här vid köksbordet med Kimberly som sitter och kladdar med en apelsin och babblar om allt mellan himmel jord.
  Krogbesökaet i onsdags blev mycket roligt med dans, hångel, alkohol oh efterfest med okända pojkar.
  Åza försvann när lotus stängde så vi raggade till oss en taxi till skogsängen men ångrade oss och slutade på efterfest med okända pojkar i slagsta. Det var trevligt förutom att eskilstunabor har en förmåga att vara riktigt dryga.
  Halv sex på mrogonen kom jag på att det inte var värt att sova där så n viss person fick hämta mig halv sex på mrogonen, natten blev lång somande runt halv åtta på morgonen.
  Mycket trevligt kväll/natt!


Hoppas alla mår bra!

Emma

Sitter hemma hos Emma har nyss ätit köttfärsås som smakde barnmat men det va faktiskt gott, har även snyltat en halv kladdkaka otroligt gott.
  Ska på krogen i kväll med lite tjejer ska bli kul.
  Struntade iskolan idag för att jag följde med Emma till tandläkaren, hon klarade sig bra inga hål så alla vet.
 

Hoppas alla har haft en bra dag!

Trasig

Min dator är inte vad den brukar vara, därav dåligt med bloggande.
  Helgen var mycket bra , följde med Sara-Pia och Maja till Stockholm för att springa i lite affärer blev inte så mycket shopping men trevligt sällskap. 
  På lördagen blev det ett snabbt beslut om utgång, så jag och Sappi tog vårt pick o pack för att bege oss till Eskilstuna.
  Blev förfest hos först hos Åza sen hos Laila, sen utgång med mycket dans. En mycket trevlig kväll! 
  Ska snart på bio med familjen faktiskt.

Hoppas alla mår bra!
 

Dagen efter

Nårsafton..ja den var faktiskt bra efter mycket om och men. Hamnade på en förfest host oväntade men mycket trevliga personer.
  Var fortfarande grymt sjuk och var mycket nära på att stanna hemma i sängen men efter ett antal värktabletter och hostmedicin så anlände jag till Finninge.
  Trion åkte till Eskilstuna för att äta en mycket mysig nyårsmiddag och tårta, åkte sedan till Strängnäs för att börja med festandet, det slutade bra.
   Det nya året har nu börjat, hoppas på ett bra år med mycket glädje, vänner, resor och party. Blir ju studenten detta år också.

God fortsättning på ett bra år!  

RSS 2.0