Sjunga...

Hallo...

Vaknade i morse och tänkte, "gosch idag är det äckel dag" orkade verkligen inte så la mig på andra sidan och somande om. Otroligt skönt.
  Resten av dagen har jag inte gjort ett piss, bara legat i soffan och kollat tv. Är så effektiv.

Imorgon måste jag ialla fall gå till skolan annars kommer Matilda ta livet av mig för hon vill inte vara mobbad hela dan haha. Vi har den här jäkla selanderdagen ska vara på högskolan hela dagen och tönta runt kul värre.
  Det kan kanske bli kul.

Nee...folks nu ska jag gå och duscha eller kanske bada de va länge sen aja får se.

Sov så gott!
 


 

Torsdag...

Varför försöker jag alltid lura mig själv när det jäller allt!
Lixom hah trodde jag själv på att alla läxor och prov skulle bli gjorda i år, ne det är precis som vanligt jag är precis lika lat som vanligt och skolan är precis lika går som vanligt det enda som "livar upp" veckorna är fotolektionerna. 
   Sitter nu här i soffan kolckan är snart 23 och försöker plugga till ett natukunskaps prov som är i morgon, lyckat Anna lyckat.
    Har haft flera veckor på mig men inte har man pluggat nått nej nej, alltså varför skjuta upp allt till sissta miunten, någon som känner igen sig?

Alltså känner mig inte direkt på topp just nu, har inte ork att göra nått längre allt är bara segt, en enda stor grå "massa". Så klart så finns det ljusglimtar i den här "massan" också, behöver nog inte skriva namn på personerna som ger det här ljuset det känner på sig själv att det är dem.
   Så skönt för första gången på länge pratade jag och mamma ut ordentligt det kändes riktigt bra, och hon lovade att allt ska bli bra hoppas på det.

(Omg tänker ni nu, jäkla fjortis som sitter här och låttsas vara värsta depp tyck det iså fall har inte bett nån att läsa skönt att kriva lite ibland bara.)

Tänk om det blir snö inatt det pratades ju om det idag, satan vilken lång vinter iså fall den startar i oktober å slutar i mars oj oj. Hoppas på mycket skidor i vinter ialla fall så himla kul alltså.

Nej nu mina vänner ska jag lägga mig och bara kolla lite tv och dricka te kan inte bli bättre just nu. Skiter i naturkunskapen visst är jag så cool?!

Sov så gott! 
 
                                                                                       Diggar dIg<3


tAKIDA

I går var det då tAKIDA på Arenan i sthlm, det va riktigt nice faktiskt!
   Fruktansvärt varm också hääärligt, helt otroligt att man inte bara var en blöt fläck på golvet när det var slut men överlevde.
    Stackars Sarha blev värsta sjuk också hon sov på en bänk utanför nästa hela konserten, krya på dig!
    Hela dan var faktiskt hur ska jag säga mysig? nee men trevlig då.
   Vi kom till Arenan alla tog sin biljett gick fram till den första "kontrollen" visitering, Sarha, Gabbe och jag gick igenom utan problem, men sen kom Matilda haha killen som kollade igenom hennes väska var typ 17 år och det första han gjorde när han öppnade väskan var att ta upp Matildas 60 kronors hårspray och meddelade med en bestämd röst att den får du inte ha mid dig in. Matilda kom i chock och vart lite små sur, men det konstiga var att hon även hade cider i väskan (Hon har inte alkohol-problem) som killen fullständig struntade i.

Hela konserten var grym faktiskt och det var sjukt bra stämning i publiken också, alla verkade ha kul och sjöng med till alla låtar.
   Låtarna som tAKIDA gjorde absolut bäst enligt mig var Jaded och  Curly sue (dom låtarna gav rysning i hela kroppen)

Bye bye... ;)


                                          image7


RSS 2.0