en gul bh

Klockan är 15,20 och jag har varit vaken i 45 min. På tv:n rullar en svartvit film, Brita i grosshandlarhuset heter den visst, ganska roande att sitta och kolla på.
  Kanske borde börja gå upp tidigare på morgonen men det är ju ändå sommarlov, och det årliga sommarregnet smattrar lite försiktigt där ute. 
   En gul bh har legat i det vänstra hörnet på mitt rum ett bra tag, har suttit och funderat ett bra tag på om jag ska orka ta upp den men har inte tagit mig för att ta upp den, tror den där gula bh:n egentligen symboliserar nått annat nått som jag borde ta tag i men är inte redo än så den gula bh:n får ligga kvar där lite till.


Anna Boman.....ser solen titta fram 


krig?

Datorn i mitt knä och tv:n i två meter framför mig. Utanför är det krig, eller ja det låter i alla fall som krig, och man skulle garanterat få svåra skador om man gick ut i den ohyggliga hagelskur som råder där ute. 
  Denna dag började klockan 6,30  i morse med en försiktig puss på min sovande mun av en ack så trött och sliten ung man som släpat sig upp ur en varm och skön säng tätt omslingrad av en sovande anna för att ta sig till jobbet.
  Somande om med ett leende på läpparna och vakande sedan runt halv ett av att mamma ringde. "Oj sover du?!" Klart jah sover halv ett det borde hon veta vid det här laget.
   På bussen till tåget fick jag syn på ett rött stort hår och ett ännu större och mycket blont hår, det kan bara var två personer som ser så slitna ut och har så stort hår klockan två en lördags eftermiddag på bussen från Torshälla in till centrum, Emma och Heli.
   Åkte sedan hem efter att ha handlat en nödvändighet med Emma på H&M, hårmousse.
   Väl hemma i ett tomt hus och endas datorn och tv:n som vänner, fick jag en en fråga av en mycket oväntad person som gjorde mig mycket väl till mods. " Hur mår du?" 
  
Anna Boman...jag mår bra



Sova

Nu när det äntligen är sommarlov och äntligen får jag sova länge tro på fan att jag så klart får jordens hosta så jag varkenkan sova på natten eller på morgon.
   Klockan är bara 11,15 och jag sitter här trött som ett as har legat vaken precis hela natten  och önskar inget annat än att få sova nu.
   Fast mamma ömkar mig och visar sitt medlidande för en gångs skull så det är det positiva med det här.
  Ja sommarlov, sol, värme glass, uppe hela natten umågs med vänner, bada och allt vad sommaren innebär
  det kan inte bli så mycket bättre.
   Idag har jag sattsat på en hel slappar dag och funderar på om jag ska vara så vågad att det blir pannkakor med sylt och glass också, får se vad energin räcker till.


Anna Boman....Vill sova

RSS 2.0