Home

Så imorgon är det alltså party, på en torsdag känns lite skumt. Michelle ska ha förkrök i morgon för brudarna i klassen så its the place to be, blir trevligt.
  Det största problemt nu är KLÄDERNA alltid samma problem och ångest varje gång, man borde gå ut naken i stället skulle vara lättare, eller kanske lite kallt men typ gå ut i myskläder, skönt. Fast kläderna är ju nästan hela charmen med att gå ut, får sminka sig och ta på sig kjol/klänning och high heels.
   Hoppas verkligen att det blir en lyckad kväll.


Ha en bra kväll!


Så är det

Dålig uppdatering jag vet har bara inte så mycket att skriva om. Skolan har börjat igen eoch det känns väl helt okej faktiskt.
  Inte så långt  kvar till kryssningen nu bara två veckor, hoppas de går fort. På torsdag är det 100-dagars festen undrar hur den blir, hoppas det blir kul bara. 
  Sitter nu och slöar lite framför tv;n ska snart göra lite skol grejer.

Ha en fortsatt bra dag!

Onsdag

Idag blir det krogen med snyggingarna Åza och Sofia, det blir kul!


                              
Hoppas alla får en bra dag!

Helg

Lördagen var otroligt lyckad, gick upp sent satt framför tv;n, duschade och tog tåget till Eskilstuna för att umgås.
  Kvällen började med en otroligt "romantisk" middag med pizza på Billy Boys, åt pratade och skrattade.
  Kvällen fortsatte sedan med lite vin och en spontan dripp ner på Centro för att hälsa på gänget som satt och åt, träffade ett otroligt galet gäng med massa killar, följde med dem till RAW  för att dricka lite öl, träffade lite skolkompisar, satt på en soffa och fick höra fina ord och och känna mysiga pussar.
   Kvällen var helt enkelt mycket lyckad.
   Ska nu plocka fram och njuta av en stor påse chips medans jag kollar på Beck.

Hoppas alla har haft en bra helg!

Onsdag

Onsdag idag som förhoppningsvis alla vet, veckan har än så länge varit bra, har inte hänt så mycket, var hemma i måndgas efter som att sömnen inte var den bästa den natten, igår var det bufferdag och sen ett snabbt besök på högskolan. Idag har jag gjort historiaprov gick väldigt bra med tanke på att jag inte hade pluggat nån ting, efter skolan var jag och Åza mogna, vi gick till arbetsförmedlingen för att lyssna på ett föredrag om att jobba i norge, så hoppas att vi åker dit i höst.
  I morgon blir det en en skön dag hemma, studier på valfri plats = hemma och ta det lungt. 
  Sitter nu och väntar på att Sex and the city ska börja.

Hoppas ni haft en bra dag!


Soligt

Denna helg har varit mycket trevlig har verkligen inte haft tråkigt.
 Fredagen spenderades hos en mycket trevlig kille, kollade på film och satt uppe hela natten och pratade om allt mellan himmel och jord, länge sen jag gjorde det.
   Det blev sedan lördag Emma ringde och var inte på sitt bästa humör så åkte hem från Eskilstuna, åkte hem, blev en lätt middag sen ner till Emma för att duscha. 
   Blev sedan en resa tillbaka till Eskilstuna för att gå på förfest, mcyket trevlig förfest var det också. Sen blev det så klart utång, hade en rolig kväll. 
   Igår låg jag i soffan hela dagen och var orolig för att min huvud skulle trilla av, men efter denna trevliga helg så var det värt de. 
  Sitter nu hemma och kollar ut mot en solig himmel, våren kanske kommer snart trotts allt.

Ha en trevlig måndag i det soliga vädret!

Innan natten blir till dag

Ibland undrar jag om det änns är värt att kämpa sig igenom tre år på gymnasiet, sitter nu och försöker plugga inför ett härligt kemiprov i morgon. Känner mig hjälplös. 
  Annars har dagen varit bra, den har jag spenderat mest med Emma och Matilda trevligt sällskap, hade bara en lektion i dag sen var det projektarbetet som gällde, gjorde inte mycket där heller lekte lite i studion. 
   Ge mig helg, det är bara tisdag desutom kan det bli bättre eller. Tur att man har vissa personer som förgyller dagen lite i alla fall.

Ha en bra kväll!



                      

The day

Resan till Romme gick hur bra som helst, hade en mycket trevlig dag med massa skidåkning och skratt. 
  Vi stannade sedan i Eskilstuna för att bowla med Limpans familj det var också roligt, vann tyvärr inte men tar vinnsten nästa gång. Vi blev sedan bjudna på mat och efterrätt mycket gott. Sen åkte jag hem runt 22.
   Satt uppe hela natten och messade med en  väntad och en oväntat person, det var roligt.
   Idag blir en slappdag framför tv;n kan behövas i bland, kanske ska plugga lite också.

Ha en super bra dag!

RSS 2.0